живими вмирати збираються

Краплі падали голосно з неба,
Поламавши себе на шматки.
І мовчали, ніби так треба,
І кричали від болю вони.

Дощ скажено летів з висоти,
Розігнавши всіх навкруги.
І погляд шукав не байдужих очей,
І проклинав безсоння чорних ночей.

Згортаються кров'ю мокрі сліди,
Догорають останні, сухі мости.
І зібравши себе, піднімаються,
І живими вмирати збираються.


Рецензии