Вернися

Прощаюсь з літом
Життя й кохання
І буду дідом
Аж до прощання

Настане осінь
Хвороб й страждання,
Не знав я досі
Мине ж кохання.

Заплаче небо
Й дерева голі,
Тікать не треба
Це присуд долі

Зима прощання
Із білим світом,
Як покарання
Було що літом.

Прийде раптово
До мене в гості,
Затихни мово,
Я на погості.

Тож я гукаю
Жить хочу літом,
Вернись, чекаю,
Ходжу ще світом.

За дні кохання,
За дні любові
Віддам зарання
Роки зимові.
23.08.17.


Рецензии