Мий прапор

Можливо для когось цей прапор нічого не значить
Можливо начхати на колір і цвіт.
Хтось так як ганчірку сприймає, як тряпку
А в мене до нього велика повага з тих пір.
З ним в бій шли солдати, з ним наший народ
Відборював волю , свободу
На ньому вкрапління людської крові ,і запах від спалаху мін
Він порваний,
Але ще висить, під вітром хитається гордо.
Він пам ять, він символ незламності тих,
Хто сам проти зрадників піднявшись стоїть.


Рецензии