Е ДА
годишен ме
изпраща мама в близката библиотека
на 200 крачки от къщи в посока изток kum реката
живееме в апартамент с наем общински
Библиотеката се намира
в една и съща сграда с бакалия
сuграда сяka6 че немалък трафопост
потърсвам по нареждане на мама
Конрад Ностромо библиотекарката
ме гледа строго и нарежда да си взема Чук и Гек
Когато се завръщам с Чук и Гек
от някакъв Гайдар
не казва нищо мама
и взимам да прочитам как би могло да се
забият пирони с корав хляб
до днеска помня книгата
а пък Конрад ...
Свидетельство о публикации №117082504670
Данаил Петров Досев 25.08.2017 13:03 Заявить о нарушении