Ось, ось вiдiйде...

Хай прикро сьогодні - не завжди так буде,
Надійде той радісний час...
Про смуток і біль, неодмінно, забуду -
Зоставить печаль мене враз!

Хай ниє душа і щемить в цю хвилину,
Бо чортом уже чужина...
Ось, ось відійде - повернусь на Вкраїну
І в серці настане весна!

Хай сльози гіркі затуманили очі -
Далеко ти, так, від мене...
Тобі, любий сину, я щастя наврочу -
Чекай... Вся непотріб мине!


Рецензии