прост р
панорама
потяг покинув вокзал
очі вводять в оману
і я більш не твій ідеал
дихати важко
зробити повітря ковток
сірник догорає
в оточенні цигарок
дорога
покручена
вперто іти напролом
життя - це музика
коханнняя - мажорний тон
Свидетельство о публикации №117082400806