Монолог правосека

Де ви були, брати-слов’яни,
Коли ми гинули на том Майданi?
Ви думали, що з краю ваша хата?
Аплодували   з «Беркуту» солдатам?
Коли ми били iх i вiднiмали зброю,
На Схoдi ix вiтали як героiв!
Ви завжди були «недоукраiнцi»,
Усi ви, що схiднiше   Винницi.
Ви не кричали: Слава Украiнi! –
Тому ви зараз перед нами виннi.
Не допоможе навiть Старший Брат, -
Ми незабаром прийдемо до ваших хат
Тай змусимо вас стати на колiна, -
Саме цього бажае Украiна!
Ми знищимо в вас пам’ять СРСРа,
Прийде нарештi i до вас Бандера,
Щоб Украiну вiдродити знову,
Щоб ви забули про москальску мову,
Щоб украiнцям не стрiляли в спину. -
Навчимо вас кохати Украiну!

PS: Просьба не отождествлять автора с персонажем его «произведения».
                2015


Рецензии
Старушка история всё расставит по своим местам, я полагаю...

Деревянко   24.08.2017 21:05     Заявить о нарушении
Согласен, Наталья. Только ждать долго...

Виктор Ковязин   25.08.2017 09:18   Заявить о нарушении
Тю, можно быстрее - повторно прошагать "пол-Европы, пол-Земли"! Но, оно то надо!?

Деревянко   25.08.2017 11:35   Заявить о нарушении
Нет, наших мальчиков надо беречь. Бандеровцы сами друг друга истребят.

Виктор Ковязин   25.08.2017 12:24   Заявить о нарушении