Все б льш захоплююсь я, Господи, Тобою!..

*   *   *

Все більш захоплююсь
я, Господи, Тобою!
Так в музиці
захоче вічне жить.
У серці
як у Храмі зазвучить!
Із радістю!

Не як з бідою.


Живі — в живім,
первісні —
в неповторнім...
Ми в музиці захочем вічно жить!
А Ти
стоїш у місці горнім —
і хтось
побіля простору біжить!

7.05.2001


Рецензии