На прикол я багатор чн м Смеркне...

*   *   *

На приколі я
багаторічнім
Смеркне
люди зорі коні крутяться
бо у Христі
вічність


Не осудять
нині в парткомі
і хто не в любові —
у комі


Даль рік голосить
а по узліссі
в фанаберії
дух — хоч на
зуб бери —
зносить

люди зорі і коні
як на припоні

30.06.2013


Рецензии