якраз коли поет н чо не хоче...

*  *  *

якраз коли поет
нічо’ не хоче —
Бог квітне:
роздягайсь:
якраз на ріках — па;водок
Бог — мов коня за;дки заточить
                назад в ріку —
заграли б сліпучі промені
                в мені
великі речі — від великого здоров’я
а може, й нездоров’я
але є ви — в Христі і у мені

29.06.2012


Рецензии