На мен живуть клич...

*  *  *

На мені живуть кличі
на мені живуть кличі
на руках
й на обличчі
     На мені Пломінкая
     як би світло на шпиці
     як би сонце у полі
     і всі утікають
бо мені — жива воля
бо в мені живе воля
Паракліт
сі-бемолі
жива музика гола
та, що душі оголює
світиться Пломінкая
й це є жах — світ втікає...
Й на путях плачуть кличі
                ридають

Сніг іде

Україні сніги припадають...

16.05.2012


Рецензии