В зьми м й прах Бо свого люблять овни...

*   *   *

Візьми мій прах
Бо свого люблять овни
І випий страх
Як кров моя духовна



На захід со;нця
Одягнуться фільтри
І станеш пальцям —
Як молитва, й тільки

28.09.2012


Рецензии