Цей йшов на п дмогу Як в медик в трубки...

*   *   *

Цей йшов на підмогу
Як в медиків трубки
Втиснув і вологу
У злегка відбілені губки



Що знають відбірні
УГКЦ про;фі
Що знає безмірність
Затиснута цим
у двохстрофність!

28.9.2012


Рецензии