А ти така, тополе, юна кв том зелень...

*   *   *
А ти така, тополе, юна квітом
І зелень в тебе — в небі голубому
Махай мені тим золотистим віттям
Якщо я за;ходом вертатимусь додому



То скаже голос: «Лівий берег»
Й «Правий берег»
Ніхто не знає — що було між снами
Накине літо золоте сомбреро
Бог добрий: знає — щось було між нами

28.09.2012


Рецензии