Я так хочу тобi добра

Я так хочу тобi добра
Всим єством своїм ,
всим створінням.
Є у мене сила чимала
В тобі прорости корінням,
Щоб кожну клітинку твою лікувать
Від самоти,від тривоги і болю.
Я заявляю свої права
На спільну з тобою долю.
Не гони мої мрії про мить
Коротенького тихого щастя.
Дай же, Боже,щоб міг ти любить
Мою душу,тобою квітчасту.
Закурличуть в мені журавлі
Я полину крізь Всесвіт до тебе.
Ти люби, мене любий, люби
І нічого вже більше не треба.


Рецензии