Знов над веч р

          Знов над вечір


Знов над вечір. Що здимів.
Гуртожитки зітхають.
Знов зітхають.
Де, у яких країнах
Їх знання розшукає?
До підніжжя домів
З золота — світла штирі покладає



Плавить світ
Подуми
Усеплавлення
Німі магніти в надсильнім задумі.
Ритм димів передзахідних…

16.10.2009


Рецензии