Чудо

Ось із квітів і трав
І роси і води і пари
Незалежно від марень
Не зачіплюючи держав
Не схвильовуючи стожарів
Тихо зійшла
Поезія —
Бог із марева


Не перевіряючи паспортів
Й розголосів
Незалежно ні від кого
Й нічого
І таким робом
Мимо дерев і мене
Озиваючи все за йменням
Покладає росу

Крапелька — світить Богу


Не перевіряючи запаски
Я тільки з Ним усвідомлюю
Що єсть крізь Нього вдома
Не ворог нікому
Я вдома

3.11.2009


Рецензии