До Дн пра

        До Дніпра


Господар цілується
З книгою —
Як вода весняна —
З прибережною кригою…



Як язик
Що ожив ворухтато
Просить серце оддати
Як із заходу з сонця пір’їна —
Рот зробила
На зсуві оранжев —
Й таїна

03.03.2010


Рецензии