В ландшафт

          В ландшафті

                Остаховій Олені —  віруючій в Христа, і світлій людині,
                і унікальній пілотесі, і наставниці молодих
                з любов’ю присвячую

1

В Шотландії
між скель і морем — скраю—
скрипалька —
для тюленів Гріга грає



Я згадую
і зараз це згадаю
я — камінь
що в здивованість співає!



як добре
це як в Бога сісти
і пальцями
хтось дав тобі
поїсти...

2

І холод.
Й скелі.
І вселенна краю:
Тюлені — як до Бога
підпливають.

3

Щоденно!

08.11.2010


Рецензии