Барв нок
Жінка наказала барвінків купувати,
Тобто незабаром до нас приїде мати,
Тобто буде свято в нашому будинку,
Щоб такого взяти, почапав я до ринку
Там на ринку свято, козаки гуляють
Брат стріляє брата і пісні співають….
Свидетельство о публикации №117082209308