Слава сонячно-облистанно слава...

*   *   *
Слава — сонячно-облистанно
слава — цілунки із уст
в уста
слава — ретельність далі
слава — несучих сталість
Слава! Божа Слава —
людський маєстат стрясе.
Спокійна впевненість.
Сильно здоровий. Без сталі.
Готовий рішучо на все.


Станем?
Виставить вік васалів,
Любові людей не стане?
Встанем. Вік зійшов —
пішов на барабанах

13.12.2009


Рецензии