Н як не викрикну св чу удач...

*   *   *

Ніяк не викрикну свічу удачі
Удача вийде із осла
І крик з каміння!
Да!
Тільки в спину Господа й побачать, —
Удача!


Точка мигтіння
І я Христа живого бачу
Як та дитина —
Я махаю віттям й плачу
Позаду
Ат... — позаду? Загуса хотіння


6.10.2009


Рецензии