Ун кальний драматург

      Унікальний драматург

                «У Моцарта — эротика,
                у Бетховена — ероика,
                а в  т —  весь мир…»
                (Музиканти жартують)


Ноту одну
запишу
й помираю:
Климе, займись — до чарунків і раю
важко зсувається тяжка ойкумена!
(Клим бачить лише очима драми)


Клим
дивиться на мене:
в мені ще є —
драма.
А Мати в мені все більша,
а я ще страшніший
вище любові й хреста
нічого не маю.


Ангел чи геній
небесно горить
і питає
Мати заплаче
сльоза упадає
а я — словом бачу…
Серцем поезії плачу
в серці й лечу до раю!


Климе! Брате, давай до раю
Скільки то вже боліть?
Каже:
дякую, що буваю
не таким самітним на землі…

15.12.2009


Рецензии