***

*   *   *

Земля і люди!
І світ під Богом.
Як землю засієш, то буде,
Як ні — не буде нічого…



Аналогічно!—
Радості слово:
З Дівою — сієм.
Хіба я трактор?
авіатор!
А співавтор — Марія…



Бог-Син і спасіння!
Важливо підняти.
З небес коріння:
Мовчим,— Марія,
і я, — співавтор.

7.08.2009


Рецензии