З скочив з вивиху у серц чолов к,...

*   *   *

Зіскочив з вивиху у серці чоловік,—
Два чоботи не валить
Більш на бік…
Й не зачіпа біля стежин
Цурпалки


Іде між найтісніших сосен —
Смол не палить!
Не затремтить попереду гілля
Котре він чи ламав
Чи захиляв

18.02.2010


Рецензии