Христос

В печі горить.
Бо — комин не накритий.
Місяць недбало не висить.
Не зависає на воринах.
Комин — і
В комин маргарити…


Літають в спомині гречки.
На лаві день —
Мов і не битий.
Було і є —
Ці два бандити,
По центру — Він.
На хресті, навзначки.


Марії знов…
І що Їй тут робити?
Місяць, вогонь — і час погас…
Люд вибирає — лівого чи правого
Бандита.
Не Центр, що в самих нас…

12.01.2010


Рецензии