Мар я ц лу

      Марія цілує 


Духосповідальнеє море —
горе і Море!
усіх
хто чомусь не встиг
в щілини категорій…


Милі Богу —
запахи страстотерпця…
Моцарт заливатиме
кров’ю провалля
між Церквою і Лавкою!
Данте ізоплазмами —
і не трясеться.


Повітря нюхає Церква…
І — відпускаю усе
це.

Бог — і в руках його вершителі!
Янголів перемінить,
Небо захитає!
І — все хитре.
Щоби стояло те, що непохитне…

26.01.2010


Рецензии