Антонов

         Антонов

                Олегу Костянтиновичу Антонову,
                генконструктору авіалайнерів,
                шляхетному і красивому, присвячується

1

Тільки як полюбити усіх —
любов захищає!
І не вдалось нікому підняти на сміх
поета Олега Антонова —
красиве літає…

Поетичне — злітає!
я дививсь в його очі
в Коктебельському первородстві —
він щось з неба чекає…
Як поет — я відчув в глибині благородство!
шляхетність природжена
краса підлітає
де пам'ять безкрая!

Благородство ввіходить з Небес.
Доля й Бог помагають
І поет…
якби міг, то б воскрес.
Увійдіть! у раю
є Антонов.
Він вас чекає…

2

Нехристияни, християни, різні «хрищаї»…
Ви здогадуєтесь, що за тембри усі…
Поет неба не скосивсь, не просів!
Генерально захищає — їх!
Навіть літати — забороняють…


Скільки раз могли Антонова…
Бог знає.
Благородно вирощуєм крила,
вмолюєм любов’ю,
Бог перемагає.


Боже! полюбити усіх —
захистити усіх…
Божественний сміх.
Прекрасне — літає.
Красиво літає!

16.06.2009
«Аерос»


Рецензии