***

*   *   *

На цій землі—
однією ногою,
а другою —
в Твоїх передпокоях.
«Шпагатом» Тебе захищав
від нагойців,
своєю любов’ю.
Бо не в могилі другою ногою!
В серці відчуваю велике з’ягнення.

Зовнішньо світи — усіх осадять!..
Нікого до поета в шпагат не всадять:
Дуже значне розтягнення.
Коли? — На Вілію.
Не вмію, — і вмітиму.

6.01.2010


Рецензии