На сн гу в чорнот буровин культура...

*   *   *

На снігу
в чорноті буровин
культура ледащість
і церква ледащо
Селянин на землі
перед смертю один —
і беззахисніший і кращий


Хочете остатись в карти?
Я йду — кріпко
і моцно
там на виході мене чекатимуть
Бог селянин і Моцарт

13.12.2009


Рецензии