А пропуск? А propos! знав гарячий Амадей!..

А пропуск?
А propos ! —
знав
гарячий Амадей!
від чого вишні виділяють
клей!
моєї доброї уваги
дістанеться — не для
широкої зневаги
як клеїть долі у
людей…


зніміть підштанник за реал
як проникаю
в поетичний матер’ял
і тож — пішкуєте до коди
гостроминулої свободи
рахуєте історії — мов
муз Дар’ял
а не я —
це більш не я…

Я маю спрагу!!!
я маю точку!
і  відвагу і —
в одну точку
б’ю
і де не я
ізійде
яко Христа самарянка
яко кінцева-безконечна напувать…

І — ать…
А пропуск?
а propos! —
про-сто

1.1.2010


Рецензии