***

*   *   *

чорні ворони — білу
чорні монахи — вибраного
соєчку не хотіли —
видихну
вибриню


йдуть косоокі
розкосі
білу капусту на соки
скину в смак
слово —
світяться роси


славно долину оберігає
Хто упередив
наскоки

20.03.2010


Рецензии