Як на Неньку...
То зробилась у країні ця суцільна срака,
Нам же з дупи оцієї треба вибиратись,
Знаємо хто доможе, до кого звертатись:-
"Ти Верховна Рада в бій нас поведи,
Та від супостата просимо звільни!
Ви, наші обранці, ти не підведи.
Цілу Україну людям поверни!
Кожен гарний хлопець козак, козаком,
Може бить ногою, пи**ить кулаком.
Всі недоторканні, куля не бере,
Сподіваюсь гідність їх не підведе."
Свидетельство о публикации №117082203263