Правка. П ст

       Правка. Піст


Це нерозгадана
й нерозшифрована Весна —
Поезія!
Незвідана —
і за нюрнбергським слухом:
незвідана для керівних Вона,
Що може їх — одним лиш рухом!


І їм страшна — як темний ліс!!
На плоскогір’ї він парує денно...
В авто у найсучаснішу антенність —
Підносячи їм трави до коліс...

Є глупо — відкидать на Небо міст!

9.02.2011


Рецензии