В нчальний подарунок з неба

     Вінчальний подарунок з неба

                Людмилці

Ой, жоно моя,
човник проплива,
Сідаймо близенько:
І земля — Христос,
і Христос — трава:
Молиться серденько.

А все думав я:
куди-то піду
І десь-то загину...
Все серце віддам,
та не на воду,
Краще — на дружину.


— Чоловіче мій! — човник
пропливе,
Хто встигає — має
І землю нову,
і небо нове,
І любов безкраю...

Хто б то не уздрів,
хто йшов до кінця:
Дим човна на тризні!
Скидай ятері —
та й приймем вінця
В любимій Отчизні!

2003


Рецензии