Дощ блиска в мокрих листках...

*   *   *

Дощ блискає в мокрих листках
Вони блискотять ніби зорі
А всіюють серцю прозорість


І хочуть щоб руки любові
Оскільки ще холод вгорі
Світили ось ці ліхтарі!

6.09.2012


Рецензии