Аромат святомикола вський

     Аромат святомиколаївський


Між ангелами й геніями —
з тилу —
ми вставлені —
між пальцями світила



І нас ясно не бачать
може чують —
аж ці —
що руку Богові цілують!

20.12.2015


Рецензии