Дитяче. Метелик

Лимончик крильцятами маше.
Сідає на квітку ромашки.
Метелик сам майже як квітка.
До нас залетів, скажи звідки.

Куди до вогню ти прямуєш.
Тебе я питаю, - ти чуєш?
Скоріш задувай свою свічку.
Поблизу метелик, Марічко!


Рецензии