Дитяче. Равлик

Він повільний, бо до дому
По всяк час завжди встигає.
Не дверей, не вікон в ньому,
Даху й комина не має.

На спині несе хатинку,
Ніби дві антени ріжки,
Захищає панцир спинку,
Має слизьку сильну ніжку.

Що залишила доріжку...


Рецензии