Св тлий Тиждень

      Світлий Тиждень


Погода — корабельная!
І я прийшов — щоб парусами
ворушити! —
людей, які живуть, жили
і будуть жити!
біло-пастельнії!!
       Як вишні зранку
в квіті
уздовж жита!!



Це просто неможливо:
напнуті —
жильні —
пориваються злетіти!


Білопастельне — все
так і пантруй
що к Богу
вознесе!!


І тим прийшов я
щоб любов’ю дорожити —
які жили! живуть!
і вічно будуть жити!..
Нехай воскресне Бог!


Щоб грудочку землі
з любов’ю розім’ять
оці у біло-чорнім і стоять...


лелеками
любов’ю й возлетять...
Погода корабельная!
Серця дзвенять!!

28.04.2014


Рецензии