Дерева

                Тобі, Ісусе


Дерева одягли білі штанці
В останній-і-передостанній тиждень Посту
І одірвались
так від чорноти
Так пориваються іти —
матросять в гості!
матросять — і оці, й оті,
                і — в гості...


Адже тому
і закладаються
згори — зв’язки...
Більш гірне чує...
Один в одного не просять
оті шнурки...
розв’язують і
переносять:
що був такий
на землях
Чоловік


І терпнуть...
Шерехкають загорожі!
І висохло схитнувся вік:
То більше вже
Син Божий!!

І прокидається, що в серці, чоловік...

А добре
нам удвох
Ти — Бог!

5.04.2014


Рецензии