Благословляйте, що я дикий

*   *   *

Благословляйте, що я дикий*!
Що я веселий в своїм роді:
Світло росте!
Й світло велике!!!
І тільки молиться свободі...

1997

* - істинне Я, не нове варварство в цивілізації


Рецензии