Алмаз

                «...хто шукає Його»

«Це Я!»
на тлі небес теодицея
так що землі нема —
тільки Лице є! —
одразу з чотирьох сторін
і — на усіх краях!!



Плацента
з гноїщ...
однако;во! —
слова втягали —
втягне Слово!!


Слова що записав раптово
одібрання невипадкових
слова — до Слова!
лише так раз
зверхпроменисто!!
і жодних лівих та нечистих

4.04.2014


Рецензии