будуть п д землями рити...

*   *   *
                «Дух різьбить...»

І будуть під землями рити
кроти
коренеплоди
крониди
І будете ви говорити
й не будете вже
говорити
прийде в серце Той
Хто може серця покорити...


До інших
вестимуть дереворити


По тому
над духом від бруньки
солодкі цілунки
І вгору зметнеться димок
і ви...
про любов говорити

3.04.2014


Рецензии