Прославим Бога пересл дуйтеся з нами...

* * *

Прославим Бога: переслідуйтеся з нами,
В мені Його наслідують тому що.
Тих не застав, хто з вірою тямущий,
Тільки хто вірує без тями

...................................................;

І без смиріння нєсть спасіння.

1996


Рецензии