Дихати б! духа розколихати б! Лист...

*   *   *

Дихати б!
духа розколихати б!
Лист за листком
в літнім вуличнім
вдягові
лист за листком
павутинним протягом...
в легкій
злетіти б
тязі...
одяги
вдяги...

Дихати б
братці і сестри!
тож ви — аби дихать?
ні?
шкірою в літі казати

який синтезатор!..
музика спахне
в огні

4.07.2013


Рецензии