***

*   *   *
                Любові Омелянівні Пустовіт,
                професору, доктору наук,
                найкращій людині —
                любов’ю присвячую


Людина втягується в май
йде поїзд
у вогонь квітковий
Боже, тримай її, тримай
в ній же і є глибоке
слово!


Усе вже є
і пересадка!
Життя! і в нім солодкий трунок.
Гай,
гай, гай,
гай — душі осанка
і Бог. Його цілунок!

27.05.1999


Рецензии