Ти все мовчав

Ти все мовчав
Неначе камінь
Льодяний.
Ти все мовчав,
Та промінь теплий
Весняний
Мого кохання
Розтопив
Все ж погляд твій
Коханий мій.
Ти на мені
Його спинив.
Ти засміявся,
Мов дитя.
То добрий знак.
Кажу я „Так”.
Ти чуєш, милий ,
Щирий мій,
Кажу я „Так”!

15.03.05.Харьков


Рецензии