Ти Самарканд ти м й торговий...

*   *   *
                Моїй Людмилі присвячується

                «Я райдугу Свою поставив у хмарі,
                і стане вона знаком заповіту між Мною
                та між землею». (Бут.9:13)

Ти Самарканд
ти мій торговий шлях
Ти — клема що над домом
ти оаза
ти мій верблюд —
і тільки люду не розказуй
бо люд...
і що була вся зразу...
Осяяння
немуркотіння космос
світло й печаль: все разом
і що я маю наробити?
над деревом
дугу ранкову народити
 
21.12.2012


Рецензии