Р вновага

      Рівновага

1

в мене ввіходять й виходять
великі міста
тільки Ти більша
велика й проста
дужі доми
і тини;
й хто крізь душу протік
дивляться вслід
вслід Твоїй простоті
добрий він — вечір
що вільний
і в мене проник
дивиться серцем в цей вік

2

Золоті простори між домами
хоч клади на скибку
не чіпають їх
земними снами
щоб їм було видко.
Що й вглядаються лискучими
гуртами
в золотеє масло
щоб те світло — що воно між вами —
одне не погасло.

17.06.2012


Рецензии